Omrvinková navigácia

Objavte skrine a komody, ktoré dodajú priestoru nový náboj

V mnohých miestnostiach sa nezaobídeme bez skríň a komôd. Pretože zaberajú pomerne veľkú plochu, sú veľké a rozmerné, mali by sme dbať na to, aby boli v poriadku a pekné. Zvlášť, pokiaľ ide o miestnosti, do ktorých chodia hostia v podobe priateľov alebo širšej rodiny. Stačí nájsť skrine a komody, ktoré spĺňajú všetko, čo potrebujete, či už ide o spôsob zatvárania, rozmery, štýl a členenie.

Moderné dvojfarebné komody

Veľmi trendy sú komody, ktoré sú tvorené korpusom v inej farbe, než čelá zásuviek alebo dvierka. Krásne spolu vyzerá napr. kombinácia dubu artisan, teda prírodniny a antracitu. Drevo na tmavom podklade vynikne a zdôraznené sú aj hrče v dreve a jeho štruktúra.

Do obývacích izieb, študentských izieb i kúpeľní môžeme voliť regály a knižnice v mnohých podobách. Napr. do študentskej izby knižnicu, ktorá je otvorená a do ľubovoľných políc možno uložiť knižky,  ľubovoľné predmety na výučbu, pomôcky do školy, alebo napríklad pomôcky na šport, ktoré veľa nevážia.

Vpustite do domu vitríny

Späť do popredia sa dostávajú aj skrine zvané vitríny. Môžu byť veľmi rozmanité, a to čo sa týka riešenia, veľkosti, tak farebného prevedenia. Správny model sa dá vybrať do obývačky, do jedálne, na priestrannú chodbu, kde chceme vystaviť napr. suveníry z cest, atď.

Vitríny s presklenými dverami sú zároveň veľmi vzdušné, takže sa hodia aj do menších priestorov, ktoré opticky zväčšia, zvlášť, keď sa bude jednať o bielu vitrínu. Časť môže byť uzatvárateľná presklenými dverami, spodná časť môže mať zásuvky, dva, tri, ale aj jeden, podľa toho, koľko ich chcete využívať.

Oplatí sa vymeniť staré skrine za nové a urobiť v miestnostiach zmeny. Ako zmeny štýlu, tak predovšetkým výmeny nevzhľadných kusov nábytku, za krásne, moderné. V bohatej ponuke, ktorá je skvele rozmanitá, si vyberie každý.