Omrvinková navigácia

Nábytok, ktorý vám urobí radosť aj praktickú službu, nemusí byť drahý

V skorších dobách používala smotánka rôzne typy nábytku, ktoré boli skutočne pohodlné, nápomocné pri obliekaní, líčení sa, príprave na spoločenskú udalosť aj pri odkladaní oblečenia a mnohých iných činnostiach. Aj dnes sa dá nájsť nábytok, ktorý si zamilujete, pretože vám uľahčí či spríjemní život. O ktorý že sa jedná?

Objavte kúzlo toaletných stolíkov

 Prvým kusom nábytku, na ktorý často v domácnostiach zabúdame, je toaletný stolík. Pritom toaletné stolíky boli súčasťou spální odpradávna. Vďaka nim mali ženy svoje miesto, kde sa mohli pripraviť do spoločnosti, ale mohli tu podľa svojej ľubovôle i rozjímať, relaxovať alebo sa napríklad pozerať z okna a odpočívať. Aj dnes máme toaletné stolíky, ktoré sú pekné, praktické, uschovajú všetko, čo dámy aj mladé dievčatá potrebujú, nechýba im priestranné zrkadlo. Tie skutočne prepracované môžu mať po okrajoch zrkadla zabudované aj osvetlenie.

 

Skrinky na topánky veľké a pohodlné

Aj pri obúvaní sa do tenisiek, zimnej obuvi alebo papúč môžete využiť službu nábytku. Stačí mať veľký botník so sedadlom biely alebo v inej farbe a posadiť sa. Také skrinky na topánky pomôžu s obúvaním sa mamičkám s deťmi, seniorom i všetkým, ktorí majú problém obúvať sa bez opory či bez možnosti posadiť sa. V skrinke na topánky býva priestor ako na obuv, tak na odloženie drobných predmetov, a to v úložnom priestore hneď pod vrchnou doskou skrinky.

Moderné polstrované manželské postele

Všimli ste si, že sú teraz v móde čalúnené manželské postele? Aj tu hrá hlavnú úlohu pohodlie a príjemný pocit. Zároveň vyzerajú veľmi luxusne, honosne, môžete nájsť aj modely, ktoré vám navodia atmosféru, ako by ste boli na zámku. Tí, ktorí majú problém so vstávaním z nízkych kresiel, stoličiek a postelí, môžu zvoliť vyvýšenú posteľ. Tie sú obľúbené nielen u seniorov.

Dnešná bohatá ponuka nábytku vám zaistí, že si vyberiete správne kúsky aj do vášho domova. Je dobré sa opýtať na dômyselne riešený nábytok aj v predajni, kde vám poradia na mieru podľa vašich potrieb a predstáv.