Omrvinková navigácia

Možno nájsť na trhu v dnešnej dobe lacné kuchyňské linky?

Potreba novej kuchyňskej linky sa týká mnohých domácností nie len u nás, ale i vo svete. Čo ale záujemcu o ne veľmi často odradzuje, sú ceny, ktoré sú v dnešnej dobe vysoké a pre mnohých nedostupné. Našťastie, ak nehľadáte kuchynskú linku na mieru, možno stále nájsť i typy, ktoré sú relatívne lacné a pokiaľ budete chvíľu šetriť, môžete sa z nich tešiť.

Kuchyňské linky od cca 210 eur.

Keď sa vám podarí nájsť kuchyňské linky v akcii, teda za zníženú cenu, možno tie najmenšie kúpiť od sumy 210 eur. Ide o kuchynské sety s rozmerom 1,8 m, spravidla v bielom prevedení v kombinácii inej pracovnej dosky, ktorá zaistí spestrenie a optické rozdelenie spodných a vrchných skriniek. Biela je veľmi módna a keď si takúto kuchynskú linku zaobstaráte, bude pekná i po mnohých rokoch. Stačí sa o ňu správne starať.

Dlhšie kuchynské sety možno kúpiť za cenu okolo 315 eur. Napríklad v dĺžke 240 cm. Hovoríme samozrejme o kuchyniach, ktoré sú vyrábané sériovo a sú ideálne napr. do panelákov a bytoviek, alebo tam, kde je v rodinnom dome kuchyňa menšia a nie sú v nej potrebné žiadne prvky vyrobené na mieru.

K dostaniu sú i rohové kuchynské sety, napr. V dĺžke 3 m za aktuálnu akčnú cenu okolo 485 eur.

V prípade, že máte miesto aj pri protiľahlej stene môžete do kuchyne kúpiť biele komody. Hodia sa k bielym kuchynským setom a zaistia ďalší úložný priestor.

Malé, no napriek tomu útulné a moderné kuchyne

Vďaka bielym kuchynským linkám sa i malá kuchyňa stane opticky priestrannejšia a bude presvetlená. Pre získanie miesta sa môžete pozrieť aj na rozmanité jedálenské stoly, napr. rozkladacie alebo barové, ktoré zaberajú málo miesta, tie rozkladacie v prípade potreby pohostia i väčšší počet osôb. Tu môžete kľudne siahnuť nie len po bielom, ale i drevenom alebo inom dekore, ktorý kuchyňu oživí.