Omrvinková navigácia

Kancelárie aj študentské izby je možné vybaviť lacnými a kvalitnými PC stolmi

Tak ako je to so všetkým, aj pri nábytku musíme počítať po rokoch používania s určitým opotrebením. Na to však často nedbajú firmy, ktoré sa snažia ušetriť na nesprávnom mieste. Jej zamestnanci potom sadajú k olupujúcim sa stolom, majú regály so zásuvkami, ktorým nedrží čelo alebo sa nedojú dovrieť, skrinky majú dvierka nakrivo a zatvárajú sa takmer na heslo… Pritom nábytok dnes možno vybrať vďaka bohatej ponuke lacno a kvalitne.

Obľúbené písacie stoly dub sonoma

Do kancelárskych priestorov, ale aj do detských izieb, v ktorých potrebujete, aby malo dieťa k dispozícii priestor na vypracovávanie domácich úloh, je možné postaviť písacie stoly dub sonoma. Tento typ je v dnešnej dobe veľmi obľúbený, pretože má príjemnú hnedú farbu, výborne sa kombinuje s iným nábytkom, ladí s mnohými inými farbami alebo odtieňmi hnedej.

Aj tí, ktorí majú radi dvojfarebný nábytok, si prídu na svoje. Práve dekor dub sonoma sa vyrába v kombinácii s ďalšou farbou, napr. môže byť korpus a hlavná pracovná doska tmavo hnedá v odtieni wenge, čelá zásuviek sú potom v dekore duba sonoma.

Na prejasnenie tmavých kancelárií alebo optickému zväčšeniu malej miestnosti zvoľte biele písacie stoly. Aj tie sa hodia do súkromných aj kancelárskych priestorov a pôsobia veľmi elegantne. Úplne jednoduchý písací stôl stojí už okolo 40 €, stôl rohový s tromi zásuvkamii a skrinkou pod hlavnou doskou okolo 165 € Kč.

Rohové, jednoduché stoly aj stoly s úložným priestorom a regálom

V ponuke obchodov si určite vyberte správny typ stolov, či už majú byť rovnaké do viacerých kancelárií, alebo rozmanité. Výborne riešený je napr. počítačový stôl, ktorý má na jednej strane zásuvky, vedľa nich pod pracovnou doskou v kúte police, potom je priestor pre nohy pracujúceho, a ďalej vedľa nich skrinka. Taký stôl môže byť „ľavý“ aj pravý“, môže byť doplnený o regál nad stolom, ktorý je súčasťou stola ako celku.

Písacie stoly vás reprezentujú. A ak k vám do kancelárie chodia obchodní partneri, klienti alebo dodávatelia, to, aby bol stôl v poriadku a čistý, je základ úspechu.